loading

Pup info

Onze pups worden geboren in de huiskamer waar een aparte plek voor hen wordt ingericht. De andere honden en de kat lopen er ook rond, hierdoor leren de pups van hen de hondentaal kennen en leren ze met katten omgaan.

Vanaf ongeveer 4 weken mogen ze door het hele huis en de tuin lopen. Ook de zindelijkheidstraining krijgen ze van ons als start mee. De pups zijn nog baby's met hele kleine blaasjes dus helemaal zindelijk zullen ze met 8 weken nog niet zijn. Vaak is er na de verhuizing ook even een terugval, hun wereld staat opeens totaal op de kop, wanneer u als nieuwe eigenaar de training weer oppakt zal het in de meeste gevallen snel weer herstellen.

Omdat Anita een hondentrimsalon aan huis heeft zullen ze al voor het uitvliegen kennis maken met de nodige geluiden en handelingen in de trimsalon.

Wij plaatsen de pups in het gezin wat het beste bij hen past. Daarom zullen we u om zoveel mogelijk informatie over uw leven en gezinssamenstelling vragen.

Om een zo goed mogelijk beeld van de pups te krijgen wordt er op de leeftijd van 7 weken nog een karaktertest afgenomen.  Mede aan de hand van de test en van wat wij de voorafgaande weken hebben geobserveerd worden de pups gekoppeld aan hun nieuwe eigenaren.
 


Uitzet
 

Wat krijgen de pups mee als ze uitvliegen?

*puppygids (krijgt u eerder ter voorbereiding op de pup)

*puppypakket

*eten voor meerdere dagen

*gezondheidsverklaring ouder dieren

*paspoort van de dierenarts met inenting en persoonlijke gezondheidsverklaring

  • *handleiding opfok en ontwormingsdata 
  •  
  • *stamboom, mits deze al zijn aangeleverd door de RvB (anders wordt deze thuis gestuurd)

*DNA profiel, deze krijgt u rechtstreeks van RvB thuis gestuurd

  • *Rond het 2e levensjaar is er de mogelijkheid om voor het gereduceerde tarief van €40 per hond (kosten zijn voor de eigenaar ) een röntgenfoto van de heupen te laten maken en voor €15,- per hond kan ook de rug geröntgend worden bij Dierenkliniek Winsum, hiervoor worden vaste data aangeboden waarvoor u tegen die tijd een uitnodiging krijgt. Dit is geheel vrijblijvend maar wij zouden het natuurlijk fantastisch vinden elke pup hiervoor terug te zien.

 

PRIJS OP AANVRAAG

 


Onze Honden

Klik op de hond voor meer informatie